Basis opleiding BHV

Behaal uw basis opleiding BHV volgens ons blended learning programma

Bedrijfshulpverlening

Opleiding

Elke organisatie is vanuit de Arbo-wet verplicht om minimaal één werknemer als BHV-er (bedrijfshulpverlener) aan te wijzen. Een BHV-er kan op elke afdeling in de organisatie werkzaam zijn. Bij grotere bedrijven moeten er meerdere BHV-ers aanwezig zijn. Er is geen specifieke vooropleiding vereist om aan de cursus BHV deel te nemen.

BijscholingBHV.nl biedt de Basis opleiding BHV aan volgens blended learning.

Dit houdt in dat u de theoretische voorbereidingen doet via e-learning en als dit klaar is komt u 1 dag de praktijk leren op onze trainingslocatie.

Op deze dag leert u een incident in te schatten, te alarmeren en wat u kunt doen bij verschillende soorten incidenten.

Deze cursusdag sluit u af met een meerkeuze NIBHV examen. Daarnaast worden uw praktijkverrichtingen beoordeeld. Heeft u de e-learning, de praktijkdag en beide examens goed doorlopen dan ontvangt u het NIBHV Basisdiploma Bedrijfshulpverlener.

Het basisdiploma BHV of de deelcertificaten zijn één jaar geldig. Door elk jaar de Bijscholing BHV te volgen, kunt u de geldigheid verlengen en blijft u geregistreerd staan als officieel BHV-er.

de cursus wordt gegeven bij:

BijscholingBHV.nl
Kersenakker 33
3945 EH Cothen

Lestijden:

09:00 uur - 16:00 uur

Kosten:

170,00 excl. btw

incl. koffie, thee, fris, lekkers, lunch,

Certificering:

NIBHV

Inschrijfformulier

Voor opleiding BHV

Bel of mail mij

Wilt u meer informatie of zich aanmelden?

Onze BHV diensten

BijscholingBHV.nl biedt totaaloplossingen.

BijscholingBHV-Homepage-Bijscholing-BHV

Bijscholing BHV

Uw diploma voor bedrijfshulpverlening is een jaar geldig. Met de herhaling van BHV training bij BijscholingBHV.nl kunt u uw vaardigheden opfrissen en uw diploma geldig houden.

BijscholingBHV-Homepage-Opleiding-BHV

Opleiding BHV

Vanuit de ARBO-wet is het verplicht dat er binnen iedere organisatie minimaal één medewerker is die gecertificeerd BHV-er is. Haal uw basisdiploma BHV bij BijscholingBHV.nl

BijscholingBHV-Homepage-Incompany-BHV

Incompany BHV

BijscholingBHV.nl biedt opleidingen, bijscholing en trainingen bij u op locatie. Veel organisaties hebben zelf ruimschoots de ruimte voor de trainingen. Handig voor u en uw medewerkers.

BijscholingBHV-Homepage-Blended-Learning

Code 95

Combineer een praktijkdag met E-Learning. Zo kunnen cursisten in een eigen tempo en op een eigen tijd zich de theorie eigen maken. Theorie gehaald? Dan is het tijd voor de praktijkdag.

BijscholingBHV-Logo-Footer
  • Van Schaik Services

    BijscholingBHV.nl is onderdeel van Van Schaik Services